PRIVACY STATEMENT

reservering maken:
Uw persoonsgegevens, voor zover deze voor het tot stand komen en uitvoeren van de overeenkomst zijn verkregen en/of aan ons zijn verstrekt, worden voor het uitvoeren van de overeenkomst gebruikt. Zo verwerken wij de gegevens voor het afhandelen van de reservering, de betaling en om -indien nodig– met u in contact te treden over de uitvoering over de overeenkomst. Verder zullen wij uw naam en adresgegevens gebruiken voor het verzenden van de sleutels. Het gaat hierbij dus om gegevens die u verstrekt wanneer u een reservering doet.

Het betreft in ieder geval uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres, en aantal bezoekers.

Daarnaast gebruiken wij deze gegevens voor interne doeleinden, voor uw account en voor het verzenden van informatie over betalingen, sleutels en borgsom. Eventueel kunnen we u informeren betreft andere service-gerichte informatie zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden of vergeten voorwerpen. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming en zonder wettelijke grondslag of verplichting worden uw gegevens niet aan derden verstrekt met als enige uitzondering de partijen welke betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst.

Daarnaast heeft u uiteraard te allen tijde het recht de verwijdering van uw gegevens te verzoeken nadat de termijn van de overeenkomst is verstreken.

Voor fiscale en juridische verplichtingen moeten we de facturatie-gegevens voor een periode van 7 jaar bewaren.


contact:
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met ons. Indien u dit per email, brief of telefonisch doet, bewaren wij enkel de gegevens die u zelf aan ons geeft. De persoonsgegevens die u ons toestuurt, worden bewaard voor zolang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Bovenstaande geldt ook voor een contactaanvraag via ons contactformulier. Daar vragen wij echter in ieder geval uw naam en emailadres.


rechten:
U heeft ten alle tijden het recht op inzage, wijziging en correctie van uw door ons opgeslagen gegevens. U kunt inloggen op uw gebruikers-pagina en daar de gegevens zelf aanpassen of een email sturen naar info@ alpen-gite.nl

sluiten Venster sluiten