Het gezellige huisje ligt aan de rand van het oude dorp Venosc. Het is goed te bereiken met de auto, het ligt aan één zijde langs een rustige, doodlopende weg. De voordeur, het balkon en de ramen grenzen aan het wandelpad en bieden een prachtig uitzicht op de vallei. Na een dag in de bergen te zijn geweest is het echt gezellig thuiskomen.

De inrichting is voor maximaal 6 personen. Op de begane grond is de woonkamer (o.a. bank, televisie, DVD, radio/cd-speler) te vinden met open keuken (o.a. electrische kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-magnetron), een toilet en een open haard.

In de aangrenzende kelderkamer, met een gewelven­plafond, is een relax/badkamer met een wastafel, ruim hoekbad en een heerlijke infra-rood zitsauna voor twee personen.

gedekte tafel

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers (beide met tweepersoonsbed) waar eventueel het aanwezige baby-campingbedje bij kan worden gezet. Tevens is hier een kleine (kinder)slaapkamer (met stapelbed) en ook een bescheiden badkamer met wastafel, toilet en douche.

parc des ecrins

We proberen het huis natuurlijk op z'n Hollands schoon te houden. U kunt de eindschoonmaak aan het eind van uw vakantie zelf doen of, tegen vergoeding, laten ver­zorgen. Schoon­maak­middelen zijn in het huis aanwezig.

huis

sluiten Venster sluiten